Näyttelijä: Dead Space -studion Star Wars -peli sivuaa Unchartedin tyyliä

Visceral Gamesin tulevassa Tähtien sota -pelissä saattaa olla havaittavissa hippunen Unchartedia, vihjaa Nolan North. Samalla mies on selittänyt, kuinka Uncharted 4:n kävi Amy Hennigin jätettyä projektin.

30.6.2015 02:50

Visceral Gamesilla kehitteillä oleva toistaiseksi julkistamaton Tähtien sota -peli saattaa tyyliltään muistuttaa hieman Uncharted-sarjaa. Asiasta on vihjannut näyttelijäkonkari Nolan North Yhdysvalloissa kesäkuussa järjestetyn MetroCon-tapahtuman yhteydessä.

Omien sanojensa mukaan North tietää paljonkin tulevasta Tähtien sota -projektista ja näin ollen hän onkin pystynyt muun muassa varmistamaan, ettei Visceral Games ole herättämässä uudelleen henkiin jo kertaalleen peruutetuksi vahvistettua Star Wars 1313:a. Kyseiseen peliin suunniteltua henkeä voi tosin myös uutukaisessa löytyä. Northilla on jonkinlainen käsitys asiasta, sillä hän oli aikoinaan mukana tekemässä liikkeenkaappaustestejä 1313:a varten. 

Tiedossa ei vielä ole, onko North itse jotenkin mukana uuden Tähtien sota -pelin kehityksessä. Mies on kuitenkin tunnetusti hyvää pataa Uncharted-sarjan entisenä luovana johtajana toimineen Amy Hennigin kanssa, joka on parhaillaan vetämässä Visceralin Tähtien sota -pelin kehitystä.

MetroConissa North onkin lisäksi paljastanut, että ennen Hennigin siirtymistä Visceralille ehti tämä työskennellä PlayStation 4:lle kehitteillä olevan Uncharted 4:n liikkeenkaappauskuvausten parissa kahdeksan kuukauden ajan. Kun Hennig lopulta kuitenkin lähti Naughty Dogilta Tähtien sodan pariin, heitettiin ilmeisesti kaikki kyseisenä aikana tehty kuvaustyö romukoppaan The Last of Us -vetäjien Neil Druckmannin ja Bruce Straleyn otettua vallan projektista.

– En tiedä mitä tarkalleen tapahtui. Amy on edelleen hyvin rakas ystäväni ja hän on mahtava, mutta The Last of Us -porukka oli seuraava tiimi jonossa, joten he ottivat homman haltuun ja halusivat tuoda peliin oman sävynsä. He hankkiutuivat eroon muutamista aiemmin mukana olleista ihmisistä ja uudellenloivat pelin, North selitti.

Northin paneelin voi katsastaa kokonaisuudessaan tästä.

Lähde: NeoGAF, Eurogamer

Lisää luettavaa