Mobiililaitteilla koukuttanut Candy Crush Saga matkaa televisioon – luvassa tiimipohjainen kisailuohjelma

Sarjassamme hämmentäviä projekteja: Candy Crush Saga taipuu myös televisio-ohjelmaksi.

19.10.2016 09:45

Erityisesti mobiilipuolella menestystä niittänyt pulmapeli Candy Crush Saga on tekemässä tuloaan myös televisioviihteen puolelle.

Hämmentävältä vaikuttavan projektin parissa hääräilevät Candy Crush Sagan kehittäneen King-studion lisäksi CBS sekä Lionsgate. Tuottajana toimii Pelkokertoimen ja Tanssii tähtien kanssa -sarjan taustalla vaikuttanut Matt Kunitz.

Pelitalo Kingin mukaan kaksi kahden hengen tiimiä heitetään valtaville interaktiivisille Candy Crush Arena -pelikentille, joilla nämä joutuvat suoriutumaan erilaisista fyysisistä haasteista. Oletettavaa on, että karkkiteemaa hyödynnetään vahvasti myös pelikentän suunnittelussa.

Lionsgate Television Groupin Kevin Beggs tuumailee Candy Crush Sagan taipuvan näyttäväksi, fyysiseksi ja ennen kaikkea hauskaksi tv-showksi hieman Wipeout-ohjelman tyyliin. Myös CBS Entertainment -studion pomo Glenn Geller on yhteistyökuvioista innoissaan.

Tuotantoporras ei toistaiseksi ole puhunut mitään Candy Crush -nimellä kulkevan tv-sarjan toteutusaikataulusta. Ohjelma nähdään Pohjois-Amerikassa CBS-kanavalla, Lionsgaten hoitaessa kansainvälisen jakelun.

Lähde: Kotaku

Lisää luettavaa