Blizzard Entertainment on antanut virallisen julkaisupäivän omalle verkkopohjaiselle Heroes of the Storm -areenanaksuttelulleen. Viime vuodesta asti rajatun yleisön testattavissa olleen pelin on nykyisen aikataulun mukaan määrä saavuttaa 1.0-versionsa kesäkuun 2. päivä.

Ennen pelin virallista julkaisua Blizzard on aikeissa vyöryttää Heroes of the Stormin vielä myös avoimeen beetatestiin. Pelin avoin testaus käynnistyy 20. toukokuuta, mitä ennen sen kokeilu vaatii vielä erillisen kutsun saamista peliin. Nykyisellään sellaisen nappaaminen ei ole tosin mikään erityisen haastava tehtävä. Mukaan suljettuun beetaan voi hakea esimerkiksi suoraan Blizzardin Battle.net-palvelun kautta.

Suljetussa beetavaiheessa Heroes of the Storm on ollut viime tammikuusta alkaen. Beetavaiheen saavutettuaan peli varustettiin muun muassa uusilla pelitiloilla, uudella sankarilla ja lisäkartalla. Julkaisussaan pelin pitäisi tarjota koettavaksi kaikkiaan yli 30 pelattavaa hahmoa, seitsemän erilaista karttaa ja läjäpäin visuaalisia kustomointimahdollisuuksia.

Tuttuun MOBA-tyyliin Heroes of the Storm tulee olemaan valmistuessaankin pelattavissa ilmaiseksi.

Lähde: Blizzard

Lisää luettavaa