”Mitä mieltä sinä olet…” on Pelaajan tasaisin väliajoin ilmestyvä juttutyyppi, jolla haluamme nostaa esiin lukijoiden keskustelua ja mielipiteitä ajankohtaisista peleistä.

Roolipelaajien ei tarvitse tänä kesänä huolehtia rantakunnosta, sillä kauppojen hyllyille on viimein porhaltanut odotettu aikasyöppö The Witcher 3: Wild Hunt. Teos jatkaa noituri Geraltin tarinaa siitä, mihin vuonna 2011 julkaistu The Witcher 2: Assassins of Kings jäi, mutta pelin kehittäneen CD Projekt REDin mukaan Wild Huntista voi nauttia myös ensimmäisenä kosketuksena The Witcherin maailmaan.

Kuvankaunis The Witcher 3 vaatii kunnioitettavaa vääntöä niin tietokonekokoonpanoilta kuin kotikonsoleiltakin, mutta sen ulkoasu on silti herättänyt julkaisuviikolla jonkin verran kärkevää keskustelua. Ero vuosien takaisen julkistusmateriaalin ja lopullisen tuotoksen ulkoasujen välillä on aiheuttanut pettymyksiä kuluttajien keskuudessa, mikä on herättänyt myös CD Projekt REDin itsensä kommentoimaan polemiikkia.

Pelillisesti ja kerronnallisesti teos on kuitenkin otettu lämmöllä vastaan, ja tällä hetkellä The Witcher 3:n kelpaakin kehuskella arvostelujen keskiarvoa mittaavassa Metacritic-palvelussa saamallaan 93 pisteellä sadasta. Peli on pärjännyt median armoilla huomattavasti paremmin kuin edeltäjänsä: vuoden 2007 alkuperäinen The Witcher on 81 pisteellään reilusti jäljessä tuoreesta julkaisusta.

Viidessä päivässä The Witcher 3:n valtavan maailman nurkkia on tuskin ehditty nuohoamaan kovinkaan perusteellisesti, mutta haluamme silti kuulla teidän ensivaikutelmanne pelistä. Miellyttävätkö uudet maisemat silmää? Oliko vuosien odotus sen arvoista? Mitä jäät kaipaamaan aiemmista osista?

Kirjoita omat kommenttisi ja arvostelusi alla olevaan kommentointisarakkeeseen tai vaikkapa Pelaajalehti.comin keskustelualueelle.

Etkö ole Pelaajalehti.comin käyttäjä? Rekisteröidy täällä!

Lisää luettavaa