MAINOS

Pelaaja Shop (pelaajashop.fi) on uudenlainen pelejä myyvä verkkokauppa. Se pyrkii myymään rajatun määrän kerran viikossa vaihtuvaa tarjoustuotetta, Suomen halvimpaan hintaan.

Tutustu viikon tarjoukseen!

Rayman Legends (PS4/XOne) + Pelaajan 1 kk määräaikainen tilaus
Tarjoushintaan 18,95 euroa!

Yli parikymmenvuotias tasohyppelysarja Rayman on lajityypissään pitkälti ainutlaatuinen. Pitkän uransa aikana rakastettu maskotti ei ole käynyt läpi kuolemanhiljaisia suvantovaiheita, vaan sarjan omistava Ubisoft on syytänyt ulos hittejä toisensa perään tasaisin väliajoin. Pikkumiehen uusimmassa seikkailussa tämä löytää itsensä ja ystävänsä yllättäen maalausten maailmasta, ja hurja matka halki ulottuvuuksien ja aikojen vie sankarit toinen toistaan jännittävämpiin maisemiin. Pelin eläväiset 2.5D-ympäristöt tekevät toiminnasta kirjaimellisesti moniulotteisempaa, ja vihollisia voi kaataa mitä kekseliäimmillä tavoilla.

Hauskanpito on Rayman Legendsin ydin, ja se näkyy myös pelin tarjonnassa. Pelitiloja on monia, ja jatkuva vaihtelu takaa pelin kutkuttavan vielä tuntienkin jälkeen. Vanhoja faneja hemmotellaan tutuin näkymin: teoksen yli 120 tason joukkoon mahtuu myös reilu kourallinen Legendsiä edeltäneestä Rayman Originsista tuttuja kenttiä. Moninpeli-intoilijat puolestaan pääsevät ratkomaan pulmia yhdessä tai kisailemaan kavereidensa kanssa erilaisten haasteiden puitteissa. Valinnanvaraa riittää – eihän tekelettä turhaan hehkutettaisi viime vuosien parhaana tasohyppelypelinä.

Rayman Legendsissä tiivistyy timantiksi sellainen ammattitaito ja luovuus, jotka ovat olleet pitkälti kateissa kaksiulotteisista tasohyppelyistä sitten 1990-luvun suuruuden päivien, ylisti Pelaajan Simon Elo muutaman vuoden takaisessa arvostelussaan.

Tartu tarjoukseen täällä!

Tarjous on voimassa vain kuluvan viikon ajan! Sen viimeinen voimassaolopäivä on sunnuntai 29. toukokuuta, jonka jälkeen tarjoustuote vaihtuu. Kannattaa siis tarkistaa viikottain, mitä Pelaaja Shopilla on tarjottavanaan.

Lisää luettavaa