Kuukausien odottelun jälkeen pc:n Dead or Alive -mätkintä on edelleen vailla verkkopeliä

Dead or Alive 5:n pc-versio on edelleen vailla virallista tukea verkkopelille ongelmien johdosta.

1.7.2015 14:49

Heinäkuu on alkanut, mutta Dead or Alive 5: Last Roundin pc-versiosta uupuu edelleen silti virallinen tuki verkkopelille. Pelin kehittäjä Team Ninja onkin julkaissut nyt lausunnon vahvistaen, ettei suunnitelmat pelin päivittämisen suhteen ole menneet suunnitellusti.

– Lupasimme alkujaan, että julkaisisimme päivityksen peliin kesäkuun lopulla. Beetatestissä havaittujen mittavien ongelmien johdosta olemme viivästyttämässä kuitenkin sen julkaisua, studio tiedottaa.

Vielä ei ole tietoa siitä, milloin päivitystä voitaisiin odottaa aikaisintaan peliin. Pelin verkkopuolta on ollut mahdollista testata liittymällä pelin beetatestaajaksi, mutta ongelmien johdosta Team Ninja neuvookin parhaillaan nettisivuillaan, kuinka beetasta voi halutessaan irtautua.

Dead or Alive 5: Last Round julkaistiin pc:lle offline-muodossa maaliskuun 30. päivä. Kyseessä on ollut ensimmäinen pc:lle saatu Dead or Alive -peli. Ikävä kyllä nettipelin puuttuminen ei ole ollut ainoa pc-version ongelma. PS4- ja Xbox One -versioidenkin olemassaolosta huolimatta pc-versio on efekteiltään vastannut jostain syystä Last Roundin PlayStation 3 -versiota, minkä ohella siitä on puuttunut myös kaksi kenttää.

Lisää luettavaa