Korealaisteinin Overwatch-taidot herättivät huijaussyytöksiä, laittoi jauhot epäilijöiden suuhun pelistriimissä

Korealaisteini Geguri ajautui hiljattain huijaussyytösten keskellä pärjäämällä ilmeisesti turhankin hyvin Overwatch-turnauksessa.

22.6.2016 18:23

17-vuotias korealaispelaaja Geguri on herättänyt hämmästystä kotimaassaan Overwatch-taidoillaan. Nuori nainen otti hiljattain osaa paikalliseen peliturnaukseen, jossa tämä onnistui joukkueensa kanssa antamaan kyytiä jopa nimekkäämmille korealaisjoukkueille vakuuttavilla suorituksillaan.

Gegurin pärjääminen Overwatchin Zarya-hahmolla oli ilmeisesti kuitenkin liikaa muutamien pelaajien ja katsojien ymmärrykselle. Reddit-käyttäjä Calycae on nimittäin raportoinut Koreassa lennelleen turnauksen jälkeen syytöksiä siitä, että Geguri olisi huijannut pelatessaan, ja että jopa Blizzardin korealainen osasto ajautui ottamaan kantaa asiaan toteamalla, ettei se ollut havainnut merkkejä huijaamisesta.

Osoituksena taidoistaan Geguri päätyikin alkuviikosta ottamaan osaa suoraan verkkolähetykseen, jossa tämä pelasi noin tunnin ajan Overwatchia kamera selkänsä takana ja naamari kasvoillaan. Lähetyksessä Geguri totesi, ettei hänen taidonnäytteensä ollut lopulta paras mahdollinen syytöksistä syntyneen stressin takia. Suoritus oli riittävä saamaan silti syyttäjiä pahoittelemaan julkisesti sanomisiaan. Ainakin yksi pelaaja näyttää jättäneen jopa Overwatch-kilpailut kokonaan uhattuaan vierailevansa Gegurin luona veitsen kanssa, mikäli tämä osoittautuisi vielä huijariksi.

Lähetyksen Gegurin taidonnäytteistä voi katsastaa ohesta. Lähetys on luonnollisesti korean kielinen, mutta se ei ole suoranainen este pelikuvan silmäilylle.

Lähde: Reddit, Kotaku

Lisää luettavaa