Kaipaatko vaihtoehtoja Hearthstonelle? Magic: The Gathering -perimällä varustettu SolForge on valmistumassa viimein

Kolmen vuoden beetailun jälkeen Magic: The Gathering -suunnittelija Richard Garfieldin tuella kehitetyn SolForgen on aika valmistua.

28.5.2016 22:16

Kolmen vuoden ajan enemmän tai vähemmän beetavaiheessa elänyt virtuaalinen keräilykorttipeli SolForge on saamassa vihdoin virallisen julkaisunsa. Ensi viikolla 31. toukokuuta pelin on määrä päivittyä 1.0-versioonsa, minkä myötä peli saa sekä uusia kortteja että myös uuden joukon kaivattuja ominaisuuksia.

Pelilehti PC Gamerin tietojen mukaan SolForgen ”valmis” versio päivittää ensinnäkin pelin käyttöliittymää, jonka pitäisi näyttää jatkossa huomattavasti näyttävämmältä, selkeämmältä ja ylipäätänsä huomattavasti vähemmän keskeneräiseltä. Samalla peli saa vihdoin myös oman Ranked-tyyppisen moninpelitilan, joka on ollut yksi peliin eniten toivotuimpia ominaisuuksia.

SolForge on pelattavissa ilmaiseksi sekä pc:llä että mobiililaitteilla. Kaiken kaikkiaan sitä on kehitetty tähän mennessä nyt viitisen vuotta, ja osa siitä on rahoitettu vuonna 2012 Kickstarterin voimin. Peliä on kehittänyt Stone Blade Entertainment -studio yhteistyössä Magic: The Gathering -luoja Richard Garfieldin kanssa.

Lähde: PC Gamer

Lisää luettavaa