Huhut Bioshock-kokoelman ympärillä vahvistuvat – nyt kuvakaappauksia vilahti julkaisijan sivuilla (päivitetty)

Bioshock: The Collection näyttäisi entistä vahvempien huhujen mukaan olevan pian todellisuutta.

1.7.2016 20:16

Päivitys kello 16:00: 2K Games on vahvistanut viimein virallisesti BioShock: The Collectionin olemassaolon. Paketti pitää sisällään niin ensimmäisen BioShockin, BioShock 2:n yksinpelin kuin BioShock Infinitenkin varustettuna kaikella niiden yksinpelilisäsisällöllä. Onpa mukaan myös kivana bonuksena mahtunut lisäksi pelisarjan luonnista kertova videosarja.

Ensimmäiset kaksi BioShockia on kokoelmapaketin myötä ehostettu näyttämään aiempaa paremmalta niin PlayStation 4:llä, Xbox Onella kuin pc:lläkin. Paketin versio BioShock Infinitesta perustuu sen sijaan kaikilla alustoilla sen alkuperäiseen pc-versioon. Käännöstyöt on tehnyt yhdysvaltalainen Blind Squirrel Games.

Paketti julkaistaan 16. syyskuuta ja kustantaa noin 60 euroa.

Päivitys 1.7.: 2K Games on erikseen vielä Steamissa tarkentanut, että mikäli kaksi ensimmäistä BioShockia omistaa jo kyseisellä alustalla, saa niiden ehostetut versiot ilmaiseksi.

Alkuperäinen uutinen: Bioshock-pelejä niputtava Bioshock: The Collection näyttäisi huhujen perusteella entistä varmemmalta.

Muutama kuukausi sitten kokoelmasta saatiin vihjeitä Taiwanilaiselta ikärajoja arvioivalta taholta. Nyt sukkela käyttäjä bongasi kuvamateriaalia itse julkaisija 2K Gamesin verkkosivuilta. AllGamesDelta on taltioinut otokset verkkosivulleen.

Olettaa saattaa, että pakettiin on niputettu kiitellyt merelliset seikkailut Bioshock, Bioshock 2 sekä pelaajan Columbian taivaskaupunkiin heittävä Bioshock Infinite. Ei tarvita ennustajaeukkoa veikkaamaan, että mukana on myös kaikki aihetta sivuavat laajennukset.

Yksityiskohdat kokoelman tiimoilta ovat vielä hämärän peitossa, mutta lisää tietoa kuultaneen lähiaikoina.

Lähde: AllGamesDelta, Eurogamer

Lisää luettavaa