GTA-sarjan isän luoma rikosverkkopeli APB lähestyy PS4:ää ja Xbox Onea

APB Reloaded ei enää tämän vuoden jälkeen ole vain pc-peli. Sen on tarkoitus rantautua konsoleille vielä ennen heinäkuuta.

22.1.2015 23:39

Pc:ltä tuttu ilmaiseksi pelattava rikosverkkopeli APB Reloaded on rantautumassa konsolisatamaan. Deep Silverin julkaisemana peli on tarkoitus saada sekä Xbox Onelle että PlayStation 4:lle huhti-kesäkuun paikkeilla.

APB Reloadedin nykyisen pc-version tapaan myös konsoliversioita pitäisi päästä pelaamaan ilmaiseksi. PlayStationilla peli ei myöskään vaadi edes PlayStation Plus -jäsenyyttä toimiakseen. Xboxilla pelaajien hallusta täytyy sen sijaan löytyä Xbox Liven kultajäsenyys.

Tämän vuoden kesällä APB:lle kertyy ikää viisi vuotta. Peli julkaistiin maksullisena massiivimoninpelinä vuonna 2010 ja se keräsi tuolloin kohtalaisesti huomiota puoleensa, sillä sitä oli alkujaan suunnittelemassa Lemmingsia, Crackdownia ja Grand Theft Autoa luomassa ollut David Jones. APB ei kuitenkaan erityisempiä kehuja saanut ja peli suljettiinkin jo vuoden 2010 syyskuussa sen kehittäneen Realtime Worldsin lopetettua toimintansa.

APB:n oikeudet hankki lopulta haltuunsa K2 Network, joka palautti pelin markkinoille vuonna 2011 ilmaispelinä ja Reloaded-nimellä varustettuna.

Lähde: Deep Silver

Lisää luettavaa