GameCuben unohdettu kauhuklassikko Resident Evil Zero tekee paluun kuolleista teräväpiirtoversiona.

Yksinoikeudella GameCubelle vuonna 2002 ilmestynyt Resident Evil Zero sai alkunsa Nintendo 64:llä, mutta näki päivänvalon lopulta konsolin seuraajalla N64:n pelien kasettiformaatin muistiongelmien vuoksi. Zeroa alustamaan GameCubelle julkaistiin aiemmin samana vuonna myös reilusti paranneltu uusintaversio alkuperäisestä Resident Evilistä.

Resident Evil Zero on jo kertalleen kömpinyt ulos luolastaan Wiillä Resident Evil Archive -nimikkeen alla, mutta ensi vuoden alkupuolella pelistä on määrä saada audiovisuaalisesti ja pelillisesti ehostettu teräväpiirtoversio niin PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle kuin pc:llekin. 

Kiinnostusta uusintaversiota kohtaan riittänee myös lännessä: alkuperäisen Resident Evilin tammikuussa julkaistu teräväpiirtoversio rikkoi julkaisija Capcomin aiemmat myyntiennätykset kevyesti.

Teräväpiirtoversion julkistuksen ohessa pelistä on saatu logon lisäksi ensimmäinen kuvankaappaus ja yksityiskohtaiset otokset päähahmoista, joiden välillä voi vaihdella pelissä vapaasti. Kuvia voi ihailla yllä olevan gallerian kautta.

Päivitys: Capcomin viralliselle YouTube-kanavalle on ilmestynyt video, jolla pelin alkuperäiset tekijät kiittävät faneja kiinnostuksesta ja kertovat olevansa mukana remasterointiprojektissa.

Lähde: Siliconera, DualShockers, Kotaku

Lisää luettavaa