Fast & Furious -leffasarja yhdistyy Forzan kanssa – koe lopputulos ilmaiseksi

Uuden Fast & Furious -elokuvan lähestyessä Microsoft ja Universal ovat tuoneet yhteen Forza Horizon 2:n ja fast & Furiousin.

26.2.2015 16:02

Microsoft on ryhtynyt yhteistyöhön elokuvastudio Universalin kanssa tuottaakseen Forza Horizon 2:een pohjautuvan Fast & Furious -pelikokemuksen. Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious julkaistaan maaliskuun 27. päivä Xbox Onelle ja Xbox 360:lle ja se tulee olemaan kahden ensimmäisen viikon ajan ladattavissa ilmaiseksi.

Uusi Fast & Furious -tuotos on Forza Horizon 2:n niin sanottu itsenäinen laajennus, eli se ei vaadi pelaajiltaan alkuperäisen pelin omistamista. Laajennus sijoittuu tapahtumiltaan Etelä-Ranskaan, jossa pelaajat päätyvät tekemään töitä Tej Parker -hahmolle tarkoituksenaan kerätä haltuunsa joukon erilaisia autoja Fast & Furious -poppoon seuraavaa suurta tehtävää varten. Autoja haalitaan kasaan erilaisia haasteita tekemällä, mutta toki myös avoimen maailman ajelu on myös osa kokemusta.

Mikäli Forza Horizon 2 Presents Fast & Furiousia ei hanki sen ollessa ilmainen, joutuu siitä myöhemmin pulittamaan noin kymmenen euroa.

Lähde: Xbox Wire

Lisää luettavaa