F1-maailmanmestari liittyy uuden Call of Dutyn tähtivieraslistalle

Lewis Hamilton nähdään Kit Haringtonin, Conor McGregorin ja David Hasselhoffin rinnalla Call of Duty: Infinite Warfaren vierastähtenä.

19.10.2016 18:05

Uusimmassa Call of Duty -pelissä ei ole tänäkään vuonna pulaa vierailevista tähdistä. Jo ennakkoon tiedossa on ollut, että omilla kasvoillaan uutukaisessa ovat päässeet esiintymään niin David Hasselhoff, Kit Harington kuin Conor McGregorkin, ja nyt joukkoon on liittynyt myös kolminkertainen Formula 1 -maailmanmestari Lewis Hamilton.

Hamilton esittää Call of Duty: Infinite Warfaressa insinööriä, joka hengailee pelin kampanjassa Retributioniksi kutsutulla avaruusaluksella. Pelissä miehelle on isketty tietysti myös lippis päähän, jotta tämän varmasti tunnistaa formulakuskiksi.

– Olen ollut Call of Duty -fani pitkän aikaa, joten on suuri kunnia olla osa kyseistä peliä ja sarjaa, Hamilton kertoo Activisionin lehdistötiedotteessa.

Hieman huvittavana yksityiskohtana peliblogi Kotaku UK on nostanut esille, että vasta viime elokuussa Hamilton sanoi kylläkin osana virallista F1-lehdistötilaisuutta, ettei hän ole pelannut tietokonepelejä pitkään aikaan ikänsä johdosta. Muistaa toki sopii, että Call of Duty -sarjankin debyytistä tulee kuluneeksi nyt lokakuussa jo 13 vuotta, eli Hamiltonin Infinite Warfare -kommentti ei ole välttämättä ihan täysi markkinointikoneiston tuottama valhe.

Call of Duty: Infinite Warfare julkaistaan 4. marraskuuta.

Lähde: Activision, Kotaku UK

Lisää luettavaa