Ensimmäinen otos Assassin’s Creed -elokuvan päähenkilöstä julki

Odotetun Assassin's Creed -elokuvan kuvaukset alkavat maanantaina, ja ihka ensimmäinen otos tosielämän assassiinista on nyt laskettu ilmoille.

3.10.2015 08:34

Odotetun Assassin’s Creed -elokuvan kuvaukset alkavat ensi maanantaina, ja rainasta on nyt saatu esimakua ihka ensimmäisen otoksen muodossa.

Yahoo! Movies -sivuston yksinoikeudella julkistamassa valokuvassa 12 Years A Slave -tähti Michael Fassbender kanavoi esi-isiensä henkeä peleistä tutussa salamurhaajavarustuksessa.

Elokuvassa Fassbender esittää projektia varten luotua Callum Lynchiä, joka lähtee seikkailemaan 1600-luvun Espanjassa eläneen Aguilar-nimisen assassiinin muistoihin. Elokuva ei pohjaa pelien tapahtumiin, vaan laajentaa sarjan universumia tahollaan aivan omaan suuntaansa.

Fassbenderin ohella elokuvaan on kiinnitetty muun muassa Inceptionista tuttu Marion Cotillard, miehen 12 Years -kollega Michael Kenneth Williams sekä lähinnä Ranskassa itselleen uraa uurtanut Ariane Labed. Ensi viikolla käyntiin pyörähtävät kuvaukset vievät köörin Yahoon tietojen mukaan ainakin Lontooseen, Espanjaan ja Maltalle. 

Assassin’s Creed saa ensi-iltansa ainakin Yhdysvalloissa viimeisimpien tietojen mukaan 21. joulukuuta 2016.

Lähde: Yahoo! Movies

Lisää luettavaa