Capcom on antanut vahvoja vihjauksia siitä, että Resident Evil 2 voisi vielä hyvinkin saada virallisen uusioversion.

Kuluvan viikon torstaina pelitalo julkaisi pelisarjansa virallisilla Facebook-sivuilla tilapäivityksen, jonka yhteydessä se pyysi sarjan faneja kertomaan, mitä he olisivat mieltä Resident Evil 2:n mahdollisesta uusioversiosta. Tilapäivitys paisui lopulta keräämään yli 10 000 kommenttia, minkä myötä Capcom-tuottaja Yoshiaki Hirabayashi julkaisikin tänään perjantaina toisen, astetta mielenkiintoisemman päivityksen.

– Heti sen jälkeen, kun RE HD Remaster -projekti saatiin päätökseen, aloitin itse asiassa laittamaan kasaan omia ideoitani ”RE2-projektia” varten. Hioinkin sitä äsken hieman ja lähdin tapaaman pomoani esitelläkseni jo projektin peruskonseptin, Hirabayashi selitti.

Viestinsä yhteydessä Hirabayashi julkaisi myös oheisen kuvan.

Capcom-tuottajan Facebook-päivitys ei ole vielä virallinen vahvistus sille, että Resident Evil 2:n uusioversio olisi satavarmasti jo tekeillä. Se kuitenkin osoittaa, että yhtiö on noteerannut fanien kiinnostuksen uusioversiota kohtaan ja näin ollen mahdollisesti myös pohtinut, miten se voisi lähteä täyttämään fanien toiveita.

Osuvasti jo tovin aikaa tekeillä on ollut fanivoimin rakennettu uusioversio Resident Evil 2:sta. Fanipeli muovaa klassikkoa varsin reippaalla kädellä, sillä sen on tarkoitus olla paikoin jopa kovin Resident Evil 4:n kaltainen kokemus.

Lähde: Resident Evil (Facebook)

Lisää luettavaa