Bungie tahtoo tietää, minne Destiny-pelaajat ovat kadonneet

Bungie huhuilee Destinyn suhteen luovuttaneiden pelaajien perään.

4.2.2016 11:03

Vaikka Bungien puolitoista vuotta vanha verkkoräiskintä Destiny hallitsee listoja edelleen, tuntuu pelaajien menetys silti pahalta.

Bungie onkin nyt ryhtynyt kartoittamaan, miksi pelin ostaneet lopulta luovuttavat sen suhteen. Destiny-pelaajille on lähetetty viimeisen viikon ajan aalloittain sähköposteja, jotka pureutuvat mahdollisten ongelmien ytimeen yksinkertaisin kyselyin. 

Kyselyistä ensimmäinen tiedustelee suoraan, kuinka hauskaa pelaajilla oli viimeisimmän Destiny-sessionsa parissa. Halutessaan Bungielle voi kertoa ajatuksistaan vapaamuotoisesti, mutta huomattavasti yksityiskohtaisemmin asiaa käsittelee toinen kysely, jota on lähetelty viime aikoina Destinyn hylänneille pelaajille. Kysely listaa erilaisia syitä hiljaisuudelle: kiinnostuksen lopahtamisesta voi halutessaan syyttää muun muassa liiallista vaikeutta, sisällön puutetta, muiden pelaajien ääliömäisyyttä tai epämiellyttäviä päivityksiä. 

Päämääräkseen Bungie ilmoittaa paremman pelikokemuksen tarjoamisen, vaikka tiedossa ei olekaan, kuinka palautetta aiotaan varsinaisesti soveltaa. Suoraan pelin pölyttymään jättäneiltä pelaajilta saadut parannusehdotukset lienevät kuitenkin arvokkaita studion arpoessa seuraavia liikkeitään.

Destinyn tulevaisuudesta saatetaan kuulla seuraavaksi ensi viikon torstaina, kun Activision julkaisee tuoreimman finanssipäivityksensä.

Lähde: GameSpot, GamesRadar, VG247

Lisää luettavaa